Navigáció
Eniac Hub

Certifications

Az ENIAC termékeinek és szolgáltatásainak megbízhatóságát különböző hazai és nemzetközi tanúsítványok, minősítések is alátámasztják.

Modern Vállalkozások Programja Partner


Az ENIAC Computing minősített szállító partnere a vállalatok informatikai fejlesztését támogató, "Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan!" (GINOP 3.2.1) pályázatnak.

ISO 9001:2000


Az ENIAC Computing Kft. az AB4 Accounting & Business ERP integrált rendszer fejlesztése, forgalmazása és okatatása, üzemeltetési tanácsadás, szerver bérbeadás, rendszerintegrálás területen 2006-ban Minőségirányítási rendszert vezetett be.

Microsoft technológiák


Az ENIAC szoftvereinek fejlesztése Microsoft Windows, Visual Studio, ASP.NET, MS-SQL és Microsoft Office technológiák felhasználásával valósul meg. Szoftvereink kivétel nélkül felhőalapúak, fejlesztésüket és üzemeltetésüket az ENIAC Cloud és  Microsoft Azure teszi hatékonyabbá és biztonságossá.

Iparági sztenderdek


Az ENIAC OMF Custom iparágakra szabott termékei megfelelnek az egyes iparágak szabványainak.

Építőipari szoftverünk az UKIG és ÉMÍR szabványainak megfelelő.

Könyvvizsgálóbarát szoftver


Az ENIAC AB4 és OMF szoftverei 2017-ben elnyerték a Magyar Könyvvizsgálói Kamara "Könyvvizsgálóbarát szoftver" minősítését.

NAV - ÁNYK


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által fejlesztett ÁNYK (Általános Nyomtatványkitöltő) és az ENIAC szoftverei között elektronikus kommunikáció van létesítve, ami lehetőséget biztosít az adóhivatalhoz benyújtandó bevallások és adatszolgáltatások szoftverünkön keresztüli benyújtására, az E-bevallásra.

Számlaközpont.hu


Az ENIAC szoftverei és az elektronikus számlázással és archiválással foglalkozó Számlaközpont (www.szamlakozpont.hu) között létesített elektronikus kapcsolatnak köszönhetően lehetőség van a Számlaközpontba beérkező számlák importálására az ENIAC AB4 és OMF szoftvereibe, továbbá a szoftvereink használatával kiállított számlák Számlaközponton keresztüli elektronikus megküldésére.

Számlázz.hu


A Számlázz.hu online számlázó program és az ENIAC szoftverei között kialakított elektronikus kapcsolat lehetővé teszi a Számlázz.hu oldalán kiállított számlák importálását az ENIAC Ab4 és OMF szoftvereibe.