Navigáció
Eniac Hub

Építőipari szoftver

Az építőiparban tevékenykedő vállalatok számára egy olyan felhőalapú projektkezelő építőipari szoftvert kínálunk, mely átfogó és iparág-specifikus megoldást nyújt a vállalkozások projektmenedzsmentjére, a tervezés, ajánlatkészítés és szerződéskötés fázisaitól kezdve a teljesítés ellenőrzésén át, a különféle pénzügyi és teljesítésvisszatartási garanciák hosszú távú nyilvántartásáig.

Projektmenedzsment

Folyamatos projektkövetés, projektek adott pillanatban való eredményességének és profitjának ellenőrzése. Különböző jogosultsági szintek kezelése.

Szerződéskezelés

Megrendelői és alvállalkozói szerződések kezelése a szerződéskötéstől a számla pénzügyi teljesítéséig. A szerződés elemeinek kialakítása és felépítése akár az építőipari szabványoknak (UKIG, ÉMÍR) megfelelően.

Feladatütemezés

Napi feladatok ütemezése, adott időponthoz való rendelése, határidőkövetés, pénzügyi ütemterv készítés, kivitelezési feladatok nyilvántartása és naptárban való megjelenítése az elmaradt kiszámlázások elkerülése érdekében.

Építőipari szoftverünk

Projektmenedzsment szemléletű OMF vállalatirányítási rendszerünk megoldja az építőipari vállalatok futó projektjeinek precíz, egyszerű és folyamatos nyomon követését a beruházás és megvalósulás valamennyi szakaszában. Az ajánlat, tervezés fázisaitól a szerződéskötésen és teljesítéseken át, a készenléti állapot folyamatos ellenőrzésén keresztül egészen az iparágra jellemző pénzügyi és teljesítésvisszatartási garanciák hosszú távú nyilvántartásáig. A projekthelyszínekről érkező napi teljesítési adatok azonnal ellenőrzésre és feldolgozásra kerülnek a rendszerben, amely ha a tervhez képest eltérést érzékel azonnal értesítést küld a projektvezetőknek.

Megoldásaink

Szoftverünk az alábbi főbb területeken nyújt támogatást

Projekttervezés, Projektmenedzsment

  • Szerződések és kivitelezés teljesítésülésének követése, ellenőrzése
  • Támogatás az anyagi és a technikai eszközök készletnyilvántartásában
  • Beszállítók és alvállalkozók teljesítményének mérése, elemzése

Munkagépek, emberi erőforrások teljesítményének rögzítése

  • Megvalósult beruházások költségszintjének és nyereségességi rátájának ellenőrzése
  • Kontrolling funkciók

Ügyfélkapcsolatok kezelése

e-bank: banki utalási csomagok, megbízások készítése

Dokumentummenedzsment (iktatás, szkennelés, elektronikus jóváhagyás)

Számviteli modulok (főkönyv, pénzügy, tárgyi eszköz)

e-Számla - elektronikus számla, digitális aláírással

Devizakezelés

  • Határidők nyomon követése

Komplex jogosultság kezelés

Szoftverünk használatával járó előnyök

Elhagyható bonyolult excel táblák


Automatizált vállalati tevékenységek


Átlátható üzleti folyamatok


Könnyedebb irányítás


Megalapozott vezetői döntések


Csökkenő operatív feladatok


Több idő az üzletszerzésre


Növekvő ügyfél-elégedettség


Felhőalapú megoldások

Szoftvereink kivétel nélkül felhőalapúak, használatuk bárhol, bármikor, bármilyen eszközön kötöttségek nélkül lehetséges. Rögzített dokumentumaihoz azonnal korlátlanul hozzáférhet.

Letisztult funkciók

A jól megtervezett felhasználói felület és az átgondolt funkcióknak köszönhetően a szoftver használata rendkívül egyszerű és gyors, ezáltal a napi feladatok elvégzéséhez szükséges idő is jelentősen lerövidül.

Teljes körű megoldás

Vállalatirányítási rendszereink a projekt-menedzsmenten kívül a vállalatirányítás valamennyi területével átfogóan foglalkoznak és integrálják a vállalat belső osztályainak működését, back office tevékenységét.

Papírmentes iroda

A dokumentumok iktatásával, tárolásával és különféle szempontok szerint strukturált rendszerezésével lényegesen könnyebbé válik azok visszakeresése. Elektronikus igazolási rendszerünk kiváltja a papír alapú bizonylatok jóváhagyását és ezáltal a cégen belüli számlavándorlást.

Ügyfélkapcsolatok kezelése

Egy kézben tarthatja ügyfeleit, a róluk szerzett adatokat tetszőleges szempontok szerint csoportosíthatja, elemezheti, kimutatásokat és előrejelzéseket készíthet, ezáltal pontos és átlátható ügyféltörténethez juthat.

Termék support

Szoftverünk zökkenőmentes használata érdekében telefonos és emailes Hotline szolgáltatásunk napi szinten rendelkezésre áll ügyfeleink számára. Szakértői csapatunk azonnal válaszol a szoftver használtalával kapcsolatos kérdésekre, észrevételekre és fejlesztési igényekre.

Vállalatirányítási rendszerünk moduljai

Építőipari szoftverünkhöz kapcsolódó modulok

Bevezetés lépései

Vállalati folyamatfelméréstől a szoftver átadásáig

1Igények felmérése

Felmérjük a vállalat működési folyamatait, a cégvezetés riportolási igényeit, összegyűjtük azon adatokat, amelyek a megvalósításhoz szükségesek, megvizsgáljuk, hogy ezek az alapadatok hol állnak rendelkezésre, illetve hol állíthatóak elő.

2Működési Kézikönyv elkészítése

Cégre szabottan lerajzoljuk, modellezzük a vállalkozás működési folyamatát, és felvázoljuk, hogyan fognak áramlani az adatok a rögzítéstől a kimutatásig, hogyan zajlanak a jóváhagyási, ellenőrzési folyamatok és ennek megfelelően hogyan alakulnak a jogosultságok. Meghatározzuk ki hogyan kapcsolódik a folyamatba és mi a munkaköréhez kapcsolódó pontos feladata a szoftverben.

3Bevezetési ütemterv készítése

Megtervezzük, hogy a megvalósításhoz milyen erőforrásokra van szükség és hogy kinek, mikor, a bevezetés mely fázisában kell részt vennie.

4Oktatás

Ezután kerül sor a felmérés során nyert információk alapján kialakított rendszer elméleti és gyakorlati oktatására. Az oktatás során az általános logikai felépítéstől kezdve a részletekbe menő mezőszintű gyakorlati oktatásig a szoftver működésével és használatával kapcsolatos összes szükséges információt átadjuk.

5Tesztidőszak

Önálló gyakorlás a felhasználók által, közben folyamatos konzultációkat tartunk, a felmerült kérdéseket átbeszéljük, az egyedi esetek megoldását lemodellezzük.

6ENIAC support

A szoftver éles indulása után 3-8 hónapon keresztül fokozott figyelemmel kisérjük végig a vállalkozás napi munkáját, majd ezen időszak letelte után is támogatást biztosítunk ügyfeleink számára, amely során a szoftverrel kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel és igényekkel foglalkozunk.

Érdekli megoldásunk?

Amennyiben érdeklődik megoldásunk iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot!