Navigáció
Eniac Hub

Internetes Kereskedelem

Felhőalapú vállalatirányítási rendszerünk internetes kereskedelemmel és web-értékesítéssel foglalkozó cégeknek nyújt olyan webáruházzal is integrálható adminisztrációs hátteret, amely biztosítja a gyorsaságot és az ügyfelek hatékony kiszolgálását.

Rendelések kezelése

A webáruházban keletkezett megrendelések automatikusan beolvashatóak az ENIAC szoftverébe. A rendelésekből egy gombonyásra készíthetőek hivatalos szállítólevelek, számlák. Az integrált rendszer nyújtotta előnyöket kihasználva nincs szükség többszöri adminisztrációra, mellyel jelentős időmegtakarítás érhető el.

Készletnyilvántartás

Egységes cikktörzs, külön adminisztációs munka nélkül frissülő webáruházi készlet, ezáltal az új termékek és tulajdonságaik egyszeri felvitele. A webshopban a vevő online láthatja a raktáron lévő termékek információit, amelyből akár előre foglalhat is, amit ERP rendszerünk szintén átvesz. Kimutatások készítése pl. a termékek fogyásáról.

Számlázás

A vásárlási adatok feldolgozásával a számlák és szállítólevelek automatikus kiállítása. Az integrált rendszerbe átemelt megrendelések esetén, a megrendelésből egy gombnyomásra történő - az adatok újbóli felvitele nélküli - számlakészítés. A számlázási státusz megjelenése az ügyfélkezelő modulban is.

Webértékesítéssel foglalkozó cégeknek ajánlott szoftverünk

Vállalatirányítási rendszerünk könnyedén kezel nagy adatmennyiséget, ezáltal jelentős számú tranzakció dolgozható fel és a számlázás adatpublikáció nélkül valósulhat meg. Lehetőség van a rendelésekre és az egyedi vevői igényekre való gyors visszajelzésre az integrált ügyféladatbázis által. A szoftverből elérhetőek a raktáron lévő termékek aktuális készlet-információi, ezáltal a rendelések a készletinformációk alapján kerülnek felvételre és a számlázásra is kizárólag a rendelt tételek kerülnek.

Megoldásaink

Szoftverünk az alábbi területeken nyújt támogatást

Készletek nyilvántartása

Ügyfélkapcsolatok egységes kezelése

Kimenő számlák készítése

Különböző fizetési módok kezelése

Jogosultsági rendszer

Feladatütemezés

Devizakezelés

e-bank

e-Számla - elektronikus számla, digitális aláírással

Dokumentummenedzsment (iktatás, szkennelés, elektronikus jóváhagyás)

Számviteli modulok (főkönyv, pénzügy, tárgyi eszköz)

Webshop és a különböző szoftverek közötti interfészeket nem kell futtatni, változáskor karbantartani

Szoftverünk használatával járó előnyök

Elhagyható bonyolult excel táblák


Automatizált vállalati tevékenységek


Átlátható üzleti folyamatok


Könnyedebb irányítás


Megalapozott vezetői döntések


Csökkenő operatív feladatok


Több idő az üzletszerzésre


Növekvő ügyfél-elégedettség


Felhőalapú megoldások

Szoftvereink kivétel nélkül felhőalapúak, használatuk bárhol, bármikor, bármilyen eszközön kötöttségek nélkül lehetséges. Rögzített dokumentumaihoz azonnal korlátlanul hozzáférhet.

Letisztult funkciók

A jól megtervezett felhasználói felületnek és az átgondolt funkcióknak köszönhetően a szoftver használata rendkívül egyszerű és gyors, ezáltal a napi feladatok elvégzéséhez szükséges idő is jelentősen lerövidül.

Ügyfélkapcsolatok kezelése

Egy kézben tarthatja ügyfeleit, a róluk szerzett adatokat tetszőleges szempontok szerint csoportosíthatja, elemezheti, kimutatásokat és előrejelzéseket készíthet, ezáltal pontos és átlátható ügyféltörténethez juthat.

Papírmentes iroda

A dokumentumok iktatásával, tárolásával és különféle szempontok szerint strukturált rendszerezésével lényegesen könnyebbé válik azok visszakeresése. Elektronikus igazolási rendszerünk kiváltja a papír alapú bizonylatok jóváhagyását és ezáltal a cégen belüli számlavándorlást.

Teljes körű megoldás

Vállalatirányítási rendszereink a projekt-menedzsmenten kívül a vállalatirányítás valamennyi területével átfogóan foglalkoznak és integrálják a vállalat belső osztályainak működését, back office tevékenységét.

Termék support

Szoftverünk zökkenőmentes használata érdekében telefonos és emailes Hotline szolgáltatásunk napi szinten rendelkezésre áll ügyfeleink számára. Szakértői csapatunk azonnal válaszol a szoftver használatával kapcsolatos kérdésekre, észrevételekre és fejlesztési igényekre.

Vállalatirányítási rendszerünk moduljai

Internetes kereskedelemhez ajánlott szoftverünkhöz kapcsolódó modulok

Bevezetés lépései

Vállalati folyamatfelméréstől a szoftver használatáig

1Igények felmérése

Felmérjük a vállalat működési folyamatait, a cégvezetés riportolási igényeit, összegyűjtük azon adatokat, amelyek a megvalósításhoz szükségesek, megvizsgáljuk, hogy ezek az alapadatok hol állnak rendelkezésre, illetve hol állíthatóak elő.

2Működési Kézikönyv elkészítése

Cégre szabottan lerajzoljuk, modellezzük a vállalkozás működési folyamatát, és felvázoljuk, hogyan fognak áramlani az adatok a rögzítéstől a kimutatásig, hogyan zajlanak a jóváhagyási, ellenőrzési folyamatok és ennek megfelelően hogyan alakulnak a jogosultságok. Meghatározzuk ki hogyan kapcsolódik a folyamatba és mi a munkaköréhez kapcsolódó pontos feladata a szoftverben.

3Bevezetési ütemterv készítése

Megtervezzük, hogy a megvalósításhoz milyen erőforrásokra van szükség és hogy kinek, mikor, a bevezetés mely fázisában kell részt vennie.

4Oktatás

Ezután kerül sor a felmérés során nyert információk alapján kialakított rendszer elméleti és gyakorlati oktatására. Az oktatás során az általános logikai felépítéstől kezdve a részletekbe menő mezőszintű gyakorlati oktatásig a szoftver működésével és használatával kapcsolatos összes szükséges információt átadjuk.

5Tesztidőszak

Önálló gyakorlás a felhasználók által, közben folyamatos konzultációkat tartunk, a felmerült kérdéseket átbeszéljük, az egyedi esetek megoldását lemodellezzük.

6ENIAC support

A szoftver éles indulása után 3-8 hónapon keresztül fokozott figyelemmel kísérjük végig a vállalkozás napi munkáját, majd ezen időszak letelte után is támogatást biztosítunk ügyfeleink számára, amely során a szoftverrel kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel és igényekkel foglalkozunk.

Vállalatirányítási rendszerünkhöz az ENIAC Accounting Távkönyvelési szolgáltatást ajánljuk, mely olyan cégek számára nyújt ideális megoldást, amelyeknek nincs belső kapacitása a könyvelési feladatok ellátására, de fontos számukra, hogy a megalapozott üzleti döntések meghozatalához mindig naprakész pénzügyi, számviteli információkkal rendelkezzenek

A webáruházában történt tranzakciók feldolgozása után az ENIAC szoftveréből kiállított számlákat, a különböző úton történt befizetéseket és minden egyéb, a vállalkozás gazdálkodását érintő gazdasági eseményt az ENIAC könyvelési szolgáltatása keretében old meg. Szolgáltatásunkat korszerű módszerekkel, az ügyfél számára kénelmes folyamatokkal, nagy tapasztalattal rendelkezők könyvelők közreműködésével nyújtjuk.

ENIAC Accounting Távkönyvelési szolgáltatásunkról bővebb információt itt talál!

Érdekli megoldásunk?

Amennyiben érdeklődik megoldásunk iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot!