Navigáció
Eniac Hub

Pénzügy, biztosítás

Integrált felhőalapú vállalatirányítási rendszerünk teljes körű és biztonságos megoldást kínál a pénzügyi szolgáltatás szektorában működő vállalatok, biztosítási cégek és alapkezelők vállalati folyamatainak és backoffice tevékenységeinek elvégzésére.

Ügyfelek nyilvántartása

Egy kézben tarthatja ügyfeleit, a róluk szerzett adatokat tetszőleges szempontok szerint csoportosíthatja, elemezheti, kimutatásokat és előrejelzéseket készíthet, hogy ezáltal pontos és átlátható ügyféltörténethez jusson.

Kimutatások, jelentések

Az egyszerű és holding szerkezetű vállalatok, vállalatcsoportok olyan naprakész, pontos és konszolidált jelentéseket, egyéni kimutatásokat készíthetnek, melyek a kapcsolt vállalkozások akár összes vállalatának együttes forgalmát elemzik ügyfélre, költségviselőre, főkönyvi számra vetítve.

Szerződések kezelése

A  vállalat megrendelői, beszállítói, hitel és bér szerződéseinek nyilvántartása. A szerződések tartalmának rögzítése előre definiált szolgáltatások hozzárendelésével. Szerződések alapján történő számlakészítés, valamint a szerződések teljesülésének figyelése.

Pénzügyi szektornak ajánlott szoftverünk

A pénzügyi szektornak ajánlott integrált felhő alapú vállalatirányítási rendszerünk egy olyan nemzetközileg is helytálló  megoldás, amely többnyelvű menü- és kimutatásrendszerrel rendelkezik, alkalmas a többszintű devizakezelésre és maradéktalanul megfelel a külföldi (IFRS, US GAAP) jelentési kötelezettségeknek is. A távoli elérés gyors és biztonságos megoldásának köszönhetően a külföldi tulajdonos és a nemzetközi irodák, telephelyek munkatársai számára online kapcsolatot biztosít a központi adatbázishoz, bárhol is tartózkodjanak a világban. Rendszerünk a különféle speciális tőzsdei bróker és biztosítási szoftverekkel is bevált módon kommunikál.

Megoldásaink

Szoftverünk az alábbi területeken nyújt támogatást

Ügyfélkapcsolatok-kezelése (CRM)

Kockázat és nyereségkezelés (MIS)

Számla és szerződéskövetés

Döntés-előkészítés javítása

Kimutatások, jelentések, riportok

Többnyelvű menü- és kimutatásrendszer

Többszintű devizakezelés

Külföldi (IFRS, US GAAP) jelentési kötelezettségeknek való megfelelés

Feladatütemezés

Kontrolling és utókalkuláció

Komplex jogosultság kezelés

e-bank

Dokumentummenedzsment (iktatás, szkennelés, elektronikus jóváhagyás)

e-Számla - elektronikus számla, digitális aláírással

Számviteli modulok (főkönyv, pénzügy, tárgyi eszköz)

Szoftverünk használatával járó előnyök

Elhagyható bonyolult excel táblák


Automatizált vállalati tevékenységek


Átlátható üzleti folyamatok


Könnyedebb irányítás


Megalapozott vezetői döntések


Csökkenő operatív feladatok


Több idő az üzletszerzésre


Növekvő ügyfél-elégedettség


Felhőalapú megoldások

Szoftvereink kivétel nélkül felhőalapúak, használatuk bárhol, bármikor, bármilyen eszközön kötöttségek nélkül lehetséges. Rögzített dokumentumaihoz azonnal korlátlanul hozzáférhet.

Letisztult funkciók

A jól megtervezett felhasználói felületnek és az átgondolt funkcióknak köszönhetően a szoftver használata rendkívül egyszerű és gyors, ezáltal a napi feladatok elvégzéséhez szükséges idő is jelentősen lerövidül.

Ügyfélkapcsolatok kezelése

Egy kézben tarthatja ügyfeleit, a róluk szerzett adatokat tetszőleges szempontok szerint csoportosíthatja, elemezheti, kimutatásokat és előrejelzéseket készíthet, ezáltal pontos és átlátható ügyféltörténethez juthat.

Papírmentes iroda

A dokumentumok iktatásával, tárolásával és különféle szempontok szerint strukturált rendszerezésével lényegesen könnyebbé válik azok visszakeresése. Elektronikus igazolási rendszerünk kiváltja a papír alapú bizonylatok jóváhagyását és ezáltal a cégen belüli számlavándorlást.

Teljes körű megoldás

Vállalatirányítási rendszereink a projekt-menedzsmenten kívül a vállalatirányítás valamennyi területével átfogóan foglalkoznak és integrálják a vállalat belső osztályainak működését, back office tevékenységét.

Termék support

Szoftverünk zökkenőmentes használata érdekében telefonos és emailes Hotline szolgáltatásunk napi szinten rendelkezésre áll ügyfeleink számára. Szakértői csapatunk azonnal válaszol a szoftver használatával kapcsolatos kérdésekre, észrevételekre és fejlesztési igényekre.

Vállalatirányítási rendszerünk moduljai

Pénzügyi szoftverünkhöz kapcsolódó modulok

Bevezetés lépései

Vállalati folyamatfelméréstől a szoftver használatáig

1Igények felmérése

Felmérjük a vállalat működési folyamatait, a cégvezetés riportolási igényeit, összegyűjtük azon adatokat, amelyek a megvalósításhoz szükségesek, megvizsgáljuk, hogy ezek az alapadatok hol állnak rendelkezésre, illetve hol állíthatóak elő

2Működési Kézikönyv elkészítése

Cégre szabottan lerajzoljuk, modellezzük a vállalkozás működési folyamatát, és felvázoljuk, hogyan fognak áramlani az adatok a rögzítéstől a kimutatásig, hogyan zajlanak a jóváhagyási, ellenőrzési folyamatok és ennek megfelelően hogyan alakulnak a jogosultságok. Meghatározzuk ki hogyan kapcsolódik a folyamatba és mi a munkaköréhez kapcsolódó pontos feladata a szoftverben.

3Bevezetési ütemterv készítése

Megtervezzük, hogy a megvalósításhoz milyen erőforrásokra van szükség és hogy kinek, mikor, a bevezetés mely fázisában kell részt vennie.

4Oktatás

Ezután kerül sor a felmérés során nyert információk alapján kialakított rendszer elméleti és gyakorlati oktatására. Az oktatás során az általános logikai felépítéstől kezdve a részletekbe menő mezőszintű gyakorlati oktatásig a szoftver működésével és használatával kapcsolatos összes szükséges információt átadjuk.

5Tesztidőszak

Önálló gyakorlás a felhasználók által, közben folyamatos konzultációkat tartunk, a felmerült kérdéseket átbeszéljük, az egyedi esetek megoldását lemodellezzük.

6ENIAC support

A szoftver éles indulása után 3-8 hónapon keresztül fokozott figyelemmel kísérjük végig a vállalkozás napi munkáját, majd ezen időszak letelte után is támogatást biztosítunk ügyfeleink számára, amely során a szoftverrel kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel és igényekkel foglalkozunk.

Érdekli megoldásunk?

Amennyiben érdeklődik megoldásunk iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot!