Navigáció
Eniac Hub

Jogi nyilatkozat

Az ENIAC Computing Kft. a weboldalon található tartalmat nem tekinti szerződéses ajánlatnak vagy más egyéb kötelezettségvállalásnak, a honlap célja a tájékoztató információk nyújtása.

Copyright

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák, valamint ezek elrendezése az ENIAC Computing weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Védjegyek, márkák

További rendelkezésig a www.eniac.hu oldalakon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett. Különösen érvényes ez a céglogókra és emblémákra.

Garancia

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére az ENIAC Computing nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. Az ENIAC Computing ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek az ENIAC Computing súlyos gondatlanságán nem alapulnak.

Adatvédelem

Az ENIAC Computing figyelemmel van az Ön magánszférájára. Az Ön privátszférája a személyes adatok feldolgozásakor és minden üzleti adat biztonsága számunkra fontos cél, amelyre mi üzleti folyamatainknál tekintettel vagyunk. Személyes adatait, amelyekre az ENIAC Computing oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi határozatok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi.

Biztonság

Az ENIAC Computing biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek és azokat állandóan karbantartjuk.