Navigáció
Eniac Hub

Vállalati felelősségvállalás

Az ENIAC Computing mindig is hitt az egyéni gondolkodás és cselekvés fontosságában a társadalmi és környezeti felelősségvállalás terén. Hiszünk abban, hogy vállalatként felelősséggel tartozunk azért a közösségért és természeti környezetért, ahol működünk.

20 éve a környezetünkért

Az ENIAC Computing 20 éves fennállása során mindig is hitt az egyéni gondolkodás és cselekvés fontosságában a társadalmi és környezeti felelősségvállalás terén.

Az egyének felelősségteljes gondolkodása nélkül kollektív gondolkodás sem alakulhat ki. A világot egyedül nem tudjuk teljesen megváltoztatni, hiszünk azonban abban, hogy vállalatként felelősséggel tartozunk azért a közösségért és természeti környezetért, ahol működünk. Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és működési filozófiánkkal környezettudatosságra és gazdaságosságra törekszünk, és erre a gondolkodásra ösztönözzük munkatársainkat, partnereinket és ügyfeleinket egyaránt.

Példamutatás felelősségvállalással

Vállalatunk hisz abban, hogy a társadalomért és környezetért tett jó cselekedetek közzététele és nyilvánosságra hozatala nem öncélú magamutogatás és marketingeszköz, hanem ezzel példát tudunk mutatni, ötleteket tudunk adni más vállalatok és egyének számára, és ezáltal minél nagyobb körben felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára.

Papírmentes iroda

AZ ENIAC Computing a papírmentes vállalati működés elkötelezett híve. Szoftvereink és szolgáltatásaink által minimálisra csökkenthető az irodában felhasznált papír mennyisége. Az elektronikus számlázás és az egyéb dokumentumok (szerződések, ajánlatok) létrehozása, elektronikus úton történő megküldése, illetve ezen dokumentumok felhőben való tárolása is ezt a törekvésünket erősíti. Ezzel nem csak átláthatóbbá és gazdaságosabbá válik ügyfeleink tevékenysége, de évente akár több ezer kilogramm papírt is megspórolhatnak, amivel akár több száz fa életét menthetik meg.

A természet mellett a társadalom is fontos

Vállalatunk a „papírmentes iroda” és a szelektív hulladékgyűjtés elvének mindennapi követése mellett, két, hozzá és munkatársaihoz közel álló terület támogatásával is részt vesz a társadalmi felelősségvállalásban.

Egy kis sport...

Az ENIAC Computing nagy rajongója a vitorlás sportnak, ami a cég arculatában is gyakran visszaköszön. Több, mint 10 éve támogatjuk a ifjúsági vitorlás sportot.

Forrás: Kereked Ifjúsági Vitorlázás Csopak

...és egy kis művészet

A rendszeres szabad levegőn végzett sportoláson kívül a kultúra és a művészetek is különös értéket jelentenek számunkra. Fontosnak tartjuk, hogy a csekély kiugrási lehetőséget kapó fiatal művészek munkáit minél szélesebb körben megismertessük. Irodánk falait, egyik kedvenc művészünk, Szabó-Lencz Péter (Petyka) képei ékesítik, amelyek nem csak színesebbé varázsolják a fehér falakat, hanem bemutatják vendégeinknek, hogy a modern művészet is épp oly értékes és érdekes, mint a klasszikusok.