Navigáció
Eniac Hub

Felhőalapú vállalati működés

Felhőalapú. Szinte naponta találkozunk ezzel a szóval, ami nem meglepő annak tudatában, hogy a felhőalapú számítástechnika a 2010-es évek egyik fő irányának számít az informatikában. Tapasztalataink mégis azt mutatják, hogy a magyar cégek még mindig a "hagyományos" telepített szoftverekben gondolkoznak. Megakadályozva ezzel saját fejlődésüket.

Hetente több cég érdeklődik vállalatirányítási rendszereink iránt, még is minden alkalommal meglepetésként ér minket, amikor valaki telepített szoftvert keres vállalata irányítására. Szeretnénk ezért bemutatni, hogy mit is jelent a Cloud Computing és milyen előnyei vannak a felhőalapú szoftverek használatának.

Az ENIAC Computing termékeit Cloud Computing jellegű szolgáltatása révén, az ENIAC Cloud-on keresztül szolgáltatja.

Mit nyújt az ENIAC Cloud megoldása?

Saját fejlesztésű szoftvereink egy, az interneten telepített szerveren helyezkednek el, melyek internetes kapcsolat segítségével bárhonnan, bármikor, biztonságosan elérhetőek. Az ENIAC Cloud távoli alkalmazás szolgáltatással az ügyfél egy szolgáltatás csomagot vásárol meg. A Cloud megoldással jelentős erőforrásokat (pénz és humán) takaríthat meg, hiszen a központi szerverek üzemeltetésével járó számos feladattal, a modernizálással, a mentések folyamatos elkészítésével és azok biztonságba helyezésével nem a cégnek kell foglalkoznia. Megoldásunk előnye, hogy a változó költségek eltűnnek, egyszerűen tervezhetővé válik a vállalatirányítási rendszer jövőbeni üzemeltetésének FIX költsége.        

Felhasználói előnyök

Hely - és időkötöttség nélkül, bárhonnan, bármikor a világhálóról elérhető a szolgáltatás (irodából, otthonról, vízről - levegőből). A felhasználói oldalról nincs szükség speciális háttérteljesítményre, nem kell nagy teljesítményű notebook, vagy erős internet vonal. Bőven megfelelő és elegendő egy szokásos internetelérés, vagy 3G/4G- sávszélesség. 

Vállalati előnyök

Nem kell szerver hardvert és szerver szoftver licence-t vásárolni, üzemeltetni. Nincs szükség szerver szobára, annak légkondicionálására, ezáltal jelentős áramköltség takarítható meg.  Nem kellenek napi mentésre használt költséges DAT szalagok, vagy adat hordozó médiák. A vállalat különböző telephelyeiről könnyedén elérhetik a regisztrált felhasználók az ERP szoftver központi rendszerét. Csakis a vállalat által engedélyezett felhasználók használhatják a szoftvert, akkor is ha a világban szétszórtan helyezkednek el, kizárólag Ők rögzíthetnek és kérhetik le a vállalati riportokat, mindezt természetesen a regisztrált jogosultságoknak megfelelően.

 ENIAC Computing által nyújtott szolgáltatások

Az ENIAC a lehető legmodernebb, skálázható és redundáns kluster hoszting szervereken biztosítja ENIAC Cloud szolgáltatását. Naponta automatikus on-line mentést készítünk egy külső adattárolóra, amely biztonságot nyújt a külső sérülések ellen (tűz, víz, földrengés védett). Emellett a felhasználó telephelyére is készül egy biztonsági mentés. Biztosítjuk a tűzfal, vírus védelmet, a behatolás elleni védelmet, mindezt szigorú jogosultságkezeléssel összekötve. Az ENIAC automatikusan végzi a rendszer és az adatbázisok szakszerű frissítését, karbantartását, számviteli jogszabálykövetését. Szolgáltatáscsomagunk keretében telefonos Hotline szolgáltatásunkkal és technikai tanácsadással segítjük ügyfeleinket.

Előfeltételek

Egyszerű Internet-hozzáférés biztosítása szükséges, mely lehet otthoni ADSL, WIFI, mobil 3G/4G elérés, vagy bérelt vonal. Egyszerű számítógép "vékony kliens", Win8/10 operációs rendszer, mely tartalmazza a Microsoft .NET Framework 3.5 -ös keretrendszert és a Terminal Services Client 6.1 összetevőt.

Böngésszen termékeink között és találja meg a cége méretének és tevékenységi körének leginkább megfelelő felhőalapú szoftvert. Garantáljuk, hogy korszerű vállalatirányítási rendszereink megkönnyítik cége mindennapi működését.

Felhőalapú vállalatirányítási rendszerek