Navigáció
Eniac Hub

Webshop integráció

Az online értékesítés a legdinamikusabban fejlődő trend az EU-n belül.Hogyan oldjuk meg a webshopok pénzügyi folyamatait?

Webshop integráció

Az internetes értékesítések és az erre alapuló cégstruktúrák jelentik az EU-n belül az egyik legdinamikusabban növekvő tendenciát. Sok kis és közepes vállalkozás ismeri ezt fel és vág bele online értékesítésbe, ennek legelterjettebb formája egy webshop létrehozása.

A piacon számos kiváló webshop értékesítő, fejlesztő vagy online bolt bérlési megoldás, cégcsoport létezik. A jó időben jó terméket vagy szolgáltatást indító cégek azonban hamar találkoznak a növekedés során tapasztalható háttéradminisztráció okozta szűk keresztmetszetekkel, amely akár már az első fázisban is képes lasssítani, olykor veszélybe sodorni a dinamikusan fejlődő üzleti modellt. Ezeket általában a szerződések, ajánlatok nem megfelelő kezelése, számlázási nehézségek, készletezési időzítések okozta kaotikus helyzet okozza.

Az ENIAC Computing fejlődő, vagy már régebb óta működő webértékesítéssel foglalkozó cégeknek javasol olyan webáruházzal integrálható háttér rendszert, amely segíti a fenti problémák megoldását és szükség esetén a szoftver háttér mellett el tudja látni a pénzügyi szolgáltatás feladatait is.