Navigáció
Eniac Hub

Partnerek

Az ENIAC Computing nyitott üzleti kapcsolatai bővítésére örömmel dolgozik együtt innovatív, hosszú távon gondolkodó, szakértő cégekkel. Eddigi tevékenységünk során számos olyan vállalattal kerültünk szoros kapcsolatba, akik már bizonyították hozzáértésüket a saját szakterületeiken, kiemelten a vállalati-üzleti tanácsadás, pénzügyi szolgáltatás, HR tanácsadás, bérszámfejtési szolgáltatás és az IT területeken.

Vanessia Kft.

A magyarországi köz- és vállalkozói szféra szereplőinek nyújtanak széles körű tájékoztatást és pontos naprakész információkat az uniós és hazai pályázatokról, melyek sikeres pályázásának felkészítésével is foglalkoznak. Szakértői tevékenységükkel értékes, a gyakorlatban is jól hasznosítható megoldásokat biztosítanak ügyfeleik számára.

Investors in People Hungary

Szervezeti minőségmenedzsment- és minősítő rendszer, amely a legjobbak közé emeli a vállalatát.

Capitol Consulting Group Kft.

Magyar tulajdonú stratégiai tanácsadócég, amely 2003-as megalakulása után, dinamikus fejlődésével széles körű ismertséget vívott ki magának a magyarországi menedzsment tanácsadói piacon.

JobBook Hungary Kft.

2013 óta foglalkozik kis- és középvállalatok fejlesztésével, melynek keretében teljes körű pénzügyi, számviteli és munkaügyi szolgáltatást, pályázati tanácsadást nyújt.

TaxWorld Consulting Kft.

A Taxworld szolgáltatásai között megtalálható a könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, adóbevallások készítése, idegen nyelvű riportolás, teljes körű hatóságok előtti képviselet, illetve egyéb ügyféligények szerinti szolgáltatások széles spektruma.

Auditpro Kft.

A könyvelés lényegéről összeállított kimutatás, amit Számlavázlat Kivonatnak hívnak, az első nagy lépés abba az irányba, hogy ne lehessen többé tönkretenni (vagy megkárosítani) egyetlen vállalkozást sem a könyveléssel.

ShopRenter.hu Kft.

A ShopRenter egyike a legmagasabb képességű webáruház megoldásoknak, amely professzionális alapot biztosít internetes értékesítésének – elérhető áron. Az ENIAC segítségével integráltan tudja majd menedzselni termékkörét és rendeléseit is.

Számlázz.hu

A hazai fejlesztésű felhőalapú számlázóprogram segítségével papíralapú és elektronikus számlákat állíthat ki. Innovatív gondolkodású felhasználóinak köszönhetően a rendszeren keresztül kibocsátott számlák több mint fele már e-számla.

Számlaközpont Zrt.

Az elektronikus e-számla felváltja és háttérbe szorítja a papíralapú számlákat. A Számlaközpont E-számlázási megoldásokat kínál mindenki számára.

Apostol Informatika Kft.

Megbízható, az igényeket kielégítő szerverekkel, munkaállomásokkal, valamint egyéb hardver és szoftver termékekkel versenyképes áron lát el magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozásokat, nagyvállalatokat, oktatási intézményeket, magánszemélyeket.