Navigáció
Eniac Hub

Cégünkről

Az ENIAC Computing több mint két évtizede foglalkozik integrált vállalatirányítási rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével.

Egyedi igényekre szabott szoftvereinket itthon és külföldön, a kisvállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig a legkülönfélébb környezetben, a gazdaság számos területén sikerrel alkalmazzák.

Vállalatirányítás könnyedén

Több évtizedes működésünk alatt is beigazolódott, ami kezdetektől fogva stratégiánk egyik alappillére, hogy egy dinamikus és innovatív vezető számára fontos, hogy cége mindennapi működésének szervezése mellett maradjon elegendő ideje stratégiaalkotásra, kapcsolatépítésre és újabb üzleti lehetőségek felkutatására is. Az ENIAC kellően rugalmas és integrált vállalatirányítási rendszerei ebben nyújtanak segítséget.
Korszerű vállalatirányítási megoldásaink egyetlen átfogó, könnyen kezelhető rendszerbe integrálják a cégek valamennyi back-office tevékenységét a dokumentummenedzsmenttől kezdve az ajánlatok, szerződések és teljesítések kezelésén, digitalizálásán és elektronikus jóváhagyásán át a CRM- és marketingfunkciókig, valamint a számviteli és kontrolling feladatokig. A rendszer automatizálja és ütemezi a társaságok mindennapi üzletmenetét, így a szokásos adminisztratív teendők nem vonják el a figyelmet és az időt a profittermelő munkafolyamatoktól.

Nem csak szoftver

Üzleti szoftvereinkkel együtt komplett szolgáltatáscsomagot is kínálunk: vállalatra szabott megoldásokkal, tanácsadással és a nap 24 órájában elérhető támogatással segítjük, hogy partnereink a lehető legteljesebb mértékben kihasználhassák a vállalatirányítási rendszer használatával járó előnyöket. Mindezen felül Hosting szolgáltatásunk keretében a cégek teljes informatikai hátterének üzemeltetéséről is gondoskodunk egyszerű, biztonságos és költséghatékony módon.

Mérföldköveink

Két évtizedes működés után cégünk büszke múlttal rendelkezik, ami alatt számos olyan említésre méltó esemény történt, amely mind számunkra, mind ügyfeleink számára meghatározó mérföldkövet jelent. Reméljük, ezen mérföldkövek száma még sokáig fog növekedni a jövőben.

Mérföldkövek

Találkozzunk személyesen is!

Ha szeretne többet megtudni rólunk és vállalatirányítási rendszereinkről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen személyes prezentációt, amelynek keretében közelebbről is megismerheti szolgáltatásainkat és választ kaphat a rendszereink alkalmazásával kapcsolatos kérdéseire.

Kapcsolat

Hiszünk abban, hogy a vállalatirányítási rendszerek piacán szerzett tapasztalataink révén sok régi partnerünkkel együtt az Ön segítségére is lehetünk abban, hogy könnyedebbé, hatékonyabbá és egyúttal sikeresebbé tegye cége működését.