Navigáció
Eniac Hub

Stratégiai tanácsadás

A szoftverfejlesztés és projektvezetés során vállalatok átalakításában szerzett 20 éves gyakorlati tapasztalatainkat felhasználva nyújtunk ügyfeleinknek komplex, szakszerű tanácsadói szolgáltatást. Tanácsadásaink alkalmával olyan szakértőkkel dolgozunk együtt, akik iparágaik, szakterületük specialistái.

Szakszerű tanácsadás

A szoftverfejlesztés és projektvezetés során vállalatok átalakításában szerzett 20 éves gyakorlati tapasztalatainkat felhasználva nyújtunk ügyfeleinknek komplex, szakszerű tanácsadói szolgáltatást. Tanácsadásaink alkalmával olyan szakértőkkel dolgozunk együtt, akik iparágaik, szakterületük specialistái.

Társaságra szabva

Az általunk forgalmazott integrált vállalati információs rendszer bevezetése előtt minden esetben feltérképezzük a társaság működését és szervezeti rendjét. Az így szerzett tapasztalatainkat a későbbiekben felhasználjuk a termék „testre szabása”, a szoftver és az üzleti folyamatok összehangolása során.

Mérhető előnyök

Ez a felmérés egyúttal arra is rávilágít, hogy mely területeken kell tanácsadással segítenünk a vállalat működésének optimalizálását. Tapasztalt tanácsadóink olyan gyakorlati tudást és folyamatorientált szemléletmódot kínálnak partnereinknek, amelynek értéke konkrét piaci előnyök formájában mérhető.

ENIAC Consulting megoldásai

Szolgáltatásunk komplex megoldást nyújt az alábbi területeken

Vállalati dokumentumkezelési szabályzat kialakítása

Vállalati kontrolling és elemzési rendszer kialakítása

Vállalati folyamat elemzés

Pénzügyi tanácsadás

HR és munkajogi tanácsadás és átvilágítás

Cégakviziciós átvilágítás

Sales tanácsadás

IT tanácsadás

Érdekli szolgáltatásunk?

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen ajánlatot