Navigáció
Eniac Hub

Online Táv-bérszámfejtés és HR tanácsadás

Az ENIAC Payroll online bérszámfejtési szolgáltatás ideális megoldás a bérszámfejtési és munkaügyi feladatok komplex, naprakész integrált kezelésére. Professzionális, az aktuális jogszabályok ismeretében naprakész szakértői partnerek garantálják a megbízhatóságot, a személyre szabott megoldásokat.

Az ENIAC Payroll online bérszámfejtési vagy más nevén távbérszámfejtési szolgáltatás ideális megoldás a bérszámfejtési és munkaügyi feladatok komplex, naprakész integrált kezelésére. Ahogy a többi ENIAC szolgáltatás mögött, jelen esetben is professzionális, az aktuális jogszabályok ismeretében naprakész szakértői partnerek garantálják a megbízhatóságot, a személyre szabott megoldásokat. 

Az ENIAC online táv-bérszámfejtési szolgáltatásunkat ajánljuk minden olyan jelenlegi és jövőbeni partnerünk számára, akik nem rendelkeznek a HR feladatok ellátásához szükséges speciális szakmai felkészültséggel.

Tapasztalt szakembereink az aktuális jogszabályok ismeretével, a legmodernebb szakmai és informatikai háttérrel, saját fejlesztésű szoftverünkkel, felelősséggel végzik el az Önök dolgozóinak bérszámfejtését és munkaügyi adminisztrációját.

ENIAC Payroll megoldásai

Szolgáltatásunk komplex megoldást nyújt az alábbi területeken

Ügyfeleink részére online bérszámfejtést, járulék- és táppénzügyintézést, munkaügyi tanácsadást biztosítunk.

Elkészítjük és benyújtjuk partnereink havi és éves NAV bevallásait (08, M30, T1041), a kifizetőhelyek jelentéseit, és a KSH adatszolgáltatást.

Segítséget nyújtunk a munkaügyi dokumentumtár kidolgozásában, elektronikus archiválásban.

Megoldást biztosítunk az online munkaidő rögzítésre, a teljesítménybérek online kezelésére szervezeti egységekre, divíziókra, gyártási egységekre lebontva.

Segítjük vállalkozását Társadalombiztosítási kifizetőhely létrehozásában, illetve működtetésében.

Nagy tapasztalattal rendelkező szakértőink szakmai kérdésekben online tanácsadást nyújtanak, illetve képviselik ügyfeleinket az adóhivatalnál, munkaügyi ellenőrzéseken.

Átvilágítjuk cége javadalmazási és motivációs rendszerét, együttműködünk a bérköltség tervezésben, cafeteria, beiskolázási lehetőségek kialakításában.

Online táv-bérszámfejtési szolgáltatásunkért teljes körű szakmai felelősséget és garanciát vállalunk.

A jogszabálykövetés keretein belül figyeljük a bevallási, adatszolgáltatási határidőket, ezzel megelőzheti a helytelen elszámolásból adódó korekkciókat, a pontos elszámolás segíti a munkavállalók elégedettségét.

ENIAC Cloud hoszting szolgáltatásunkon keresztül a rendszer megrendelés után azonnal elérhető, további hardver- és szoftverberuházás nélkül.

Online Táv-bérszámfejtés és HR tanácsadás lépések

Ismerje meg szolgáltatásunk miként segítheti vállalatát

1Ön elektronikusan rögzíti az adatokat

Ön elektronikusan jelzi a belépéseket, személyügyi változásokat cégünk felé, elektronikusan felrögzíti a jelenléti/távolléti adatokat

2Mi ellenőrizzük, bérszámfejtünk, bevallásokat készítünk

Az ENIAC munkatársa a digitális dokumentumok alapján ellenőrzi azokat, bérszámfejt, bevallásokat készít.

3Ön lekérdezi a naprakész adatokat, jelentéseket

Ön cégénél elvégzi az utalásokat, lekérdezheti a munkaügyi adatokat, naprakész jelentéseket és elemzési riportokat.

4IT háttérfeladatok ellátása

Az ENIAC ellátja az IT-háttérfeladatokat és gondoskodik a rendszer biztonságos üzemeltetéséről.

Az ENIAC Payroll online bérszámfejtési szolgáltatás előnyei:

  • Biztonságosság - alkalmazottai személyes- és béradatait garantáltan ellenőrzötten biztonságos környezetben tároljuk.
  • Felhasználóbarát Bérszámfejtési és HR szoftverünk segítségével az adatok naprakészen rögzíthetőek (pl. jelenléti adatok, távollétek), archiválhatóak és továbbíthatóak.
  • Szolgáltatásunk megfizethető, kényelmes és megbízható megoldást jelent a saját szakértői, bérszámfejtői apparátussal nem rendelkező cégek számára.
  • Megbízható, közel húsz éve működő, hosszú távra tervező cég áll a szolgáltatás mögött.
  • Szolgáltatásunkkal megtakaríthatja a hardver – szoftver, a folyamatosan szükséges szakmai továbbképző tanfolyamok, a jogszabálykövetés miatti gyakori egyéb szoftverfrissítések költségeit.
  • Bármikor elérhető aktuális online bér- és személyügyi adatok elősegítik a megalapozott vezetői döntések meghozatalát.
  • Hatékonyan illeszthető az integrált vállalatirányítási rendszerünkhöz, lehetővé téve ezzel a teljeskörű kontrolling riportok készítését.

Érdekli szolgáltatásunk?

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen ajánlatot