Navigáció

AB4 INVOICE - Számlázás Könnyedén

  • 5 000 db számla kezelése évente

Az ENIAC AB4 Invoice számlázó programmal a számlázáshoz kapcsolódó feladatokat gyorsan elvégezheti és egyben számlázási adminisztrációját professzionális alapokra helyezi. Letisztult megjelenésnek köszönhetően egyszerűen átlátható, könnyedén alkalmazható szoftver.

Professzionális számlázás

Az ENIAC AB4 Invoice számlázó szoftverrel számlázáshoz kapcsolódó feladatokat gyorsan elvégezheti egyben számlázási adminisztrációját professzionális alapokra helyezi.

Letisztult megjelenés

Letisztult megjelenésnek köszönhetően egyszerűen átlátható, könnyedén alkalmazható szoftver.

Ügyfelei egy kézben

Rendszerünk segítségével egy kézben tarthatja ügyfeleit, számlázhat forintban és devizában egyaránt, kezelhet vevői kiegyenlítéseket, alakíthatja bizonylatait, készíthet riportokat.

Számlázó program megoldások

A termékünk komplex megoldást nyújt az alábbi területeken

Vevők és kapcsolattartók nyilvántartása

Tetszőleges fizetési módozatok

Céglogóval ellátott egyszerű, gyors, precíz számlakészítés

Nemzetközi számlázás (idegen nyelven, devizában)

Próbaszámla, előlegszámla, végszámla, sztornó számla lehetőségek

Számlakategóriák (számlatömbök) kezelése, egyedi sorszámozás lehetősége

Nyitott (rendezetlen) / zárt (rendezett) számlák listája

Egyenlegértesítők, illetve fizetési felszólítók készítése (email)

Felhőalapú hálózatos működés, bárhonnan, bármikor elérhető

Automatikus bizonylat archiválás

Havidíjas szoftver – nincs kötelezettség

Mennyibe kerül?

9.525 FT/HÓ

Megjelenített árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Megrendelés után két munkanapon belül megküldjük a megadott email címre a szoftver eléréséhez szükséges ikont, az első havidíj számláját és egy dokumentációt, amely tartalmazza az első indításhoz szükséges lépéseket.

Számlázási adminisztrációját professzionális alapokra helyezheti az AB4 Invoice segítségével, mely a számlázáshoz kapcsolódó feladatokat gyorsan végzi el. Letisztult megjelenésnek köszönhetően egyszerűen átlátható, könnyedén alkalmazható szoftver. Rendszerünk segítségével egy kézben tarthatja ügyfeleit, számlázhat forintban és devizában egyaránt, kezelhet vevői kiegyenlítéseket, alakíthatja bizonylatait, készíthet riportokat.

Programunk működése felhőalapú, így számlái bárhonnan, bármikor egyszerűen elérhetőek. Programjainkat a mindenkori törvényi előírásoknak és jogszabályoknak megfelelően folyamatosan fejlesztjük.

Az AB4 INVOICE igény szerint egyszerűen tovább bővíthető tetszőleges számviteli dokumentum típusok (szállítói számla, vegyes bizonylatok, levelezések) kezelésére is. Vállalatának továbblépési lehetőség az AB4 Basic számviteli vagy akár az OMF EZY vállalatirányítási rendszer irányába, amelyek a már megszokott és megszeretett felülethez hasonlóan működnek. Az AB4 INVOICE segítségével előzőleg kiállított számla dokumentumok nem vesznek el, automatikusan migrálódnak és megjelennek az új, bővített rendszerben.

Próbálja ki termékünket!

A termék kipróbálásához regisztráljon az eniacHUB üzleti portálon és igényelje a szoftver demó verzióját vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.