Navigáció
Eniac Hub

AB4 - KÖNYVELŐ PROGRAM és INTEGRÁLT SZÁMVITELI RENDSZER

AB4 - Accounting & Business integrált számviteli rendszer széles körű megoldást nyújt a vállalat számviteli és bérszámfejtési feladatainak pontos és precíz ellátására, beleértve az alapvető könyvelési és átfogó kontrolling funkciókat. Az AB4 egy komplex, de megfizethető felhőalapú pénzügyi, könyvelő rendszer, amely gyorsan bevezethető és egyszerűen használható.

Modern, integrált számvitel

A társaság üzleti folyamatai leginkább a pénzügyi-számviteli rendszerén keresztül ellenőrizhetők és elemezhetők. Egy modern, integrált számviteli rendszer a könyvelési, számlázási feladatok ellátása és a banki tranzakciók lebonyolítása mellett segítséget nyújt a vállalat gazdasági helyzetének nyomon követésében, analitikák készítésében és a pénzügyi döntések előkészítésében is.

Teljes körű megoldás

Az ENIAC AB4 egy komplex, de megfizethető számviteli rendszer, amely felhasználóbarát kialakítása révén gyorsan bevezethető és egyszerűen használható. A program a számviteli feladatokon belül teljes körű megoldást kínál a gazdasági, pénzügyi események kezelésére: digitálisan nyilvántartja a vevő- és szállítói számlákat és analitikákat, kezeli a házipénztárak forgalmát, nyomon követi a vállalat banki tranzakcióit és egyenlegeit.

E-bank

Az e-bank funkciónak köszönhetően a rendszer szinte egy gomb megnyomásával beolvassa a napi banki forgalmakat. Segítségével könnyedén és gyorsan készíthető kimenő számla különböző devizanemekben, akár tíz különböző nyelven is. A szoftver automatikusan könyveli a kompenzálásokat, az áfa-előírásokat és az árfolyamkülönbségeket.

Verziók

Válassza ki az Ön vállalatának megfelelő verziót

AB4 Accountant

9.000 FT/HÓ

Kifejezetten könyvelők és könyvelőirodák igényeire fejlesztett felhőalapú könyvelői szoftver és szolgáltatási csomag, amely megbízható eszköz a könyvelőnek és ügyfeleinek a mindenkori jogszabályoknak megfelelő könyvelési szolgáltatás nyújtásához.

  • 1 000 dokumentum kezelése per év

AB4 Basic

25.000 FT/HÓ

Kisvállalatok alapvető számviteli és könyvelési funkciókat lát el egyszerűen használható és költséghatékony módon mindenkori jogszabály megfeleltetéssel.

  • 5 000 dokumentum kezelése

AB4 Corporate

Kérjen ajánlatot

Közép- és nagyvállalatok valamennyi számviteli feladatait magában foglalja, a pénzügyi iktatás nyilvántartástól kezdve a bérszámfejtésen és az anyagnyilvántartáson át az átfogó kontrolling és monitoring funkciókig.

  • Korlátlan dokumentum kezelése

AB4 HR

Kérjen ajánlatot

Kezeli a vállalatok HR, bérszámfejtési, járulék és távollét számítási feladatait, valamint tartalmazza a bevallások elkészítését az ABEV-NAV rendszere felé.

  • Korlátlan dokumentum kezelése

Az ENIAC AB4 integráltsága lehetővé teszi az átfogó adatok egyszeres, gyors bevitelét, a rendszerek közötti belső kapcsolatok, logikai rendellenességek ellenőrzését.

A szoftver kontrollingeszközei révén a különböző költségek és árbevételek alakulása profitcentrumok, költségviselők vagy költséghelyek szerinti bontásban, forintban és egyéb devizában is kimutatható és elemezhető. A rendszer automatikusan elkészíti a vállalat hivatalos kimenő levelezéseit, az egyenlegértesítőket, a fizetési felszólításokat, a kompenzálásokat, a szállítóleveleket, a számlákat és a pénztári bizonylatokat, előállítja az áfa-bevallásokat, a hivatalos magyar mérleget, valamint elektronikusan kommunikál a NAV ABEV- és ANYK-szoftverekkel és a Magyarországon ismert valamennyi banki rendszerrel.

Vezetői információs rendszerünk a menedzsment döntéseinek hatékony – megbízható információkon alapuló – támogatásával járul hozzá a társaság sikeres működéséhez. Az ENIAC MIS használatával a vállalat tulajdonosai, vezetői könnyen, gyorsan tájékozódhatnak a társaság aktuális helyzetéről, megnézhetik a tárolt adatok alapján készített előrejelzéseket, és modellezhetik, hogy egy adott üzleti döntésüknek várhatóan milyen hatása lesz a jövőben.

Az AB4 szoftverek elnyerték a Magyar Könyvvizsgálói Kamara "Könyvvizsgálóbarát szoftver" minősítését.

Szoftverünk használatával járó előnyök

Elhagyható bonyolult excel táblák


Automatizált vállalati tevékenységek


Átlátható üzleti folyamatok


Könnyedebb irányítás


Megalapozott vezetői döntések

Csökkenő operatív feladatok


Több idő az üzletszerzésre

Növekvő ügyfél-elégedettség