Navigáció
Eniac Hub

AB4 Accountant

  • 1 000 dokumentum kezelése per év

Kifejezetten könyvelők és könyvelőirodák igényeire fejlesztett felhőalapú könyvelői szoftver és szolgáltatási csomag, amely megbízható eszköz a könyvelőnek és ügyfeleinek a mindenkori jogszabályoknak megfelelő könyvelési szolgáltatás nyújtásához.

Online kapcsolat ügyfeleivel

A szoftver online felületének köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a számlák időben megérkeznek-e ügyfeleitől. Ügyfelei online beadhatják számláikat, melyek automatikusan beemelésre kerülnek a szoftverbe, továbbá lehetőségük van a havi bevallások és riportok online megtekintésére.

Gyors és pontos könyvvezetés

Precíz, könnyen használható és beépített automatizmusokkal gyorsított főkönyvi könyvelést biztosít. Egyaránt alkalmas kis- és nagyvállalatok kettős könyvelésére, a könyvelt cégek igényeinek megfelelő gazdasági események előre paraméterezésével pedig jelentősen egyszerűsítheti a könyvelési munkát és cégre szabott minőségi szolgáltatást nyújthat.

Átlátható riportok, kimutatások

Az előre definiált kimutatások, beszámolók és a tetszőleges tartalmú lekérdezések nem csak a cégvezetés felé szolgáltatnak gyors és pontos információkat, hanem a könyvelő munkájának ellenőrzésére is jól alkalmazhatók. A NAV- ÁNYK-val létesített elektronikus kommunikáció lehetőséget biztosít az adóhivatalhoz benyújtandó bevallások és adatszolgáltatások szoftverünkön keresztüli kényelmes benyújtására, az e-bevallásra.

AB4 Accountant megoldások

A termékünk komplex megoldást nyújt az alábbi területeken

Ügyfél és szállítók nyilvántartása

Ügyfél portál

Automatikus éves nyitás és zárás

Teljes körű ÁFA analitika

Bank és Pénztár funkciók

Devizakezelés

Pénzügyi levelezés (Egyenlegértesítők kezelése, fizetési felszólítások)

E-bevallás: elektronikus kommunikáció az NAV-ÁNYK rendszer felé

Anyag mennyiség nyilvántartása

Eredménykimutatás és mérleg készítése

Pénzforgalmi elszámolás kezelése

Árfolyamnyereség- és veszteség könyvelése

Kötöttségek nélkül használható szoftver!

Az AB4 Accountant kettős könyvviteli szoftver használatához - felhőalapú kialakításának köszönhetően - bárhol, bármikor elvégezheti! 

Az online felület előnyeit ügyfelei is élvehezhetik, a külön nekik szánt online partner portálon lefényképezett bizonylataikat azonnal  továbbíthatják a könyvelő iroda felé.
A könyvelőiroda által előkészített beszámolókat, kimutatásokat az Ügyfele online megnézheti illetve ellenjegyezheti.  

Mennyibe kerül?

9.000 FT/HÓ

Próbálja ki szoftverünket ingyen! Az ingyenes Demó verzió kipróbálásához kattintson a Demó igénylése gombra és regisztráljon az eniacHUB.com üzleti portálon. A szoftver használata online módon történik, telepíteni nem szükséges.

Folyamatos jogszabálykövetés

Programjainkat a mindenkori törvényi előírásoknak és jogszabályoknak megfelelően fejlesztettük és a jogszabályváltozásokat követve fejlesztjük folyamatosan.

Adatvédelem

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink adatai maximális biztonságban legyenek, amiért kezességet is vállalunk. A szoftverben beállítható különböző jogosultsági szintek pedig garantálják, hogy a felhasználók csak a munkájukhoz szükséges funkciókat és adatok érhessék el.

Integrált megoldás

Az ENIAC valamennyi szoftvere egymásba integrálható, ezáltal szükség esetén bármikor bővítheti meglévő szoftverét további funkciókkal, illetve válthat más termékre, miközben korábbi adatai és beállításai nem vesznek el.

Szoftverünk használatával járó előnyök

Automatizált tevékenységek

Csökkenő könyvelési feladatok

Több idő ügyfelei számának növelésére

Növekvő ügyfél-elégedettség

Határidők pontos tartása

Jogszabályváltozások naprakész követése


Próbálja ki termékünket!

A termék kipróbálásához regisztráljon az eniacHUB üzleti portálon és igényelje a szoftver demó verzióját vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.