Navigáció
Eniac Hub

AB4 Corporate

  • Korlátlan dokumentum kezelése

Közép- és nagyvállalatok valamennyi számviteli feladatait magában foglalja, a pénzügyi iktatás nyilvántartástól kezdve a bérszámfejtésen és az anyagnyilvántartáson át az átfogó kontrolling és monitoring funkciókig.

AB4 Corporate néven, olyan működő cégek számára kínáljuk termékünket, akik tevékenységük során egyedi kihívásokkal néznek szemben. Jellemzően cégmérettől, iparágtól függően minden vállalat igyekszik megfelelni saját piaci környezete elvárásainak.

Piaci verseny, növekvő ügyfél igények, technológiai kényszer csak pár azok közül, amelyekkel egy ma sikeresen működő vállalatnak is szembe kell néznie. Termékünket ezért ennek megfelelően állítottuk össze.

Optimálisan illeszkedik a vállalat elvárásaihoz, a működési feltételekhez, így a felhasználó hatékonyan és gyorsan bevezethető komplex rendszer birtokába kerül.

AB4 Corporate megoldások

A termékünk komplex megoldást nyújt az alábbi területeken

Iktatás - bizonylat szkennelés

Számviteli modulok: Főkönyv, Pénzügy, Tárgyi eszköz

Számlázás

Forint és deviza pénztári funkciók

Pénzügyi Kontrolling

MIS (Vezetői Információs Rendszer)

Pénzügyi levelezés (Egyenlegértesítők kezelése, fizetési felszólítások, kompenzálók)

E-bank

E-bevallás - elektronikus kommunikáció az APEH ABEV, ANYK szoftverrel

Humán erőforrás és Bérszámfejtés (opcionális)

Anyag és készletnyilvántartás (opcionális)

Idegen nyelv

Tetszőleges paraméterezhetőség

Átfogó és gyors adatbevitel

Jogosultság kezelés

Naprakészen követi a vállalat adózási és számviteli szabályozásainak gyakori változásait

Elkészíti a hivatalos magyar mérleget, opcionálisan a nemzetközi IFR és US-GAAP riportokat

Felhőalapú hálózatos működés, bárhonnan, bármikor elérhető

Az ENIAC AB4 integráltsága lehetővé teszi az átfogó adatok egyszeres, gyors bevitelét, a rendszerek közötti belső kapcsolatok, logikai rendellenességek ellenőrzését.

A szoftver kontrollingeszközei révén a különböző költségek és árbevételek alakulása profitcentrumok, költségviselők vagy költséghelyek szerinti bontásban, forintban és egyéb devizában is kimutatható és elemezhető. A rendszer automatikusan elkészíti a vállalat hivatalos kimenő levelezéseit, az egyenlegértesítőket, a fizetési felszólításokat, a kompenzálásokat, a szállítóleveleket, a számlákat és a pénztári bizonylatokat, előállítja az áfa-bevallásokat, a hivatalos magyar mérleget, valamint elektronikusan kommunikál a NAV ABEV- és ANYK-szoftverekkel és a Magyarországon ismert valamennyi banki rendszerrel.

Vezetői információs rendszerünk a menedzsment döntéseinek hatékony – megbízható információkon alapuló – támogatásával járul hozzá a társaság sikeres működéséhez. Az ENIAC MIS használatával a vállalat tulajdonosai, vezetői könnyen, gyorsan tájékozódhatnak a társaság aktuális helyzetéről, megnézhetik a tárolt adatok alapján készített előrejelzéseket, és modellezhetik, hogy egy adott üzleti döntésüknek várhatóan milyen hatása lesz a jövőben.

Szoftverünk használatával járó előnyök

Elhagyható bonyolult excel táblák


Automatizált vállalati tevékenységek


Megalapozott vezetői döntések


Csökkenő operatív feladatok


Érdeklődik termékünk iránt?

Amennyiben érdeklődik szoftverünk iránt, kérjük kérjen termék bemutatót, igényelje a szoftver demó verzióját vagy kérjen ajánlatot.