Navigáció
Eniac Hub

AB4 HR

  • Korlátlan dokumentum kezelése

Kezeli a vállalatok HR, bérszámfejtési, járulék és távollét számítási feladatait, valamint tartalmazza a bevallások elkészítését az ABEV-NAV rendszere felé.

Tervezhető bérek

Az előre beütemezett számfejtési és járulék fizetési kötelezettségekből teljeskörű cashflow készíthető, az utalási feladatok naptárban történő rögzítésével nem marad el az adó befizetése. Munkaidő nyilvántartás (Timesheet) alapján tervezhető bérszámfejtés.

Személyügyi papírok

Az integrált dokumentum menedzsment tárolja a munkavállalók személyes adatainak digitális változatát, önéletrajzokat, fényképeket, bizonyítványokat, figyelmeztet az érvényességük lejártára. Bővítse tovább dokumentumtárát a vállalat többi bizonylatának nyilvántartásával az OMF DOC rendszerben.

Integráció és elektronikus kapcsolat

Az AB4/OMF vállalatirányítási rendszerhez integrált HR modullal a bérszerződések alapján készülhet a bérszámfejtés, a bér és járulék költségek projektre oszthatóak, a Homebank rendszerrel automatikusan utalhatóak a bérek és költségek.

AB4 HR megoldások

A termékünk komplex megoldást nyújt az alábbi területeken

Korlátlan számú alkalmazott bérszámfejtése

Számfejtési, járulék fizetési, utalási feladatok ütemezése

Személyenkénti és csoportos bérszámfejtés

Havi és órabéres, teljesítményarányos bérezési forma

Távollétek kezelése

Cafetéria kezelés 

Kontrolling funkciók

Tetszőleges számú statisztikai kód, csoportosítás hozzárendelése alkalmazottakhoz

E-bevallás – elektronikus kommunikáció a NAV ABEV, ÁNYK szoftverrel 

Automatikus főkönyvi kontírozás és integrált főkönyvi könyvelés lehetősége

Munkaviszonnyal kapcsolatos igazolások, adatlapok, nyomtatványok, bérösszesítők és kartonok

Komplex jogosultság kezelés

Felhőalapú hálózatos működés, bárhonnan, bármikor elérhető

A bérszámfejtési és munkaügyi modul az AB4 integrált számviteli és az OMF vállalatirányítási rendszer szerves részeként, azokkal integráltan hajtja végre bér-, járulék- és távollétszámítási feladatokat.

Bérszámfejtési rendszerünket sikeresen alkalmazzák a néhány főt számfejtő mikrovállalkozásoktól kezdve egészen a több ezer embert alkalmazó közszférában működő vállalatokig.

Az egyénre szabható jogosultsági rendszer révén a havi számfejtett adatok a Főkönyvi modulban azonnal lekérdezhetők, így nincs szükség felesleges adatátemelésekre, mint más bérszámfejtő szoftverek esetében.

A fizetések utalása csoportosan, illetve egyénileg, a vállalatirányítási rendszer részeként működő HomeBank modul segítségével, elektronikusan végrehajthatóak a különböző banki terminálok számára készített export fájlok használatával.

Szoftverünk használatával járó előnyök

Elhagyható bonyolult excel táblák


Automatizált vállalati tevékenységek


Megalapozott vezetői döntések


Csökkenő operatív feladatok


Érdeklődik termékünk iránt?

Amennyiben érdeklődik szoftverünk iránt, kérjük kérjen termék bemutatót, igényelje a szoftver demó verzióját vagy kérjen ajánlatot.