Navigáció
Eniac Hub

CRM - ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELŐ SZOFTVER

Az ENIAC CRM - Customer Relationship Management rendszer segít az ügyfelek minél jobb megismerésében, segít megismerni vásárlási szokásaikat, pontos átlátható ügyféltörténettel szolgál. Az ENIAC CRM saját információtechnológia eszközeivel növeli a vállalatok ügyfélkezelési tevékenységének hatékonyságát. A szoftver lefedi valamennyi, a cég és az ügyfelek közötti kapcsolattartás szempontjából fontos területet.

Középpontban az ügyfél

A Customer Relationship Management – magyarul ügyfélkapcsolat-kezelés – egy olyan vállalati szintű üzleti stratégia, amely a szervezet működésének középpontjába az ügyfelek igényeit állítja, ezáltal javítva az ügyfelek megelégedettségét és a társaság jövedelmezőségét.

Hatékony ügyfélkezelés

Az ENIAC CRM az információtechnológia eszközeivel segít növelni a vállalatok ügyfélkezelési tevékenységének hatékonyságát. A szoftver lefedi valamennyi, a cég és az ügyfelek közötti kapcsolattartás szempontjából fontos területet: az ügyfélszolgálatot, a marketinget és az értékesítést egyaránt.

Közös tudásbázis

Amellett, hogy összegyűjti és tárolja az ügyfelekkel kapcsolatos összes információt, a rendszer képes az adatokat tetszőleges szempontok szerint csoportosítani, elemezni, kimutatásokat és előrejelzéseket készíteni, így a vállalat különféle területein dolgozó szakemberek ugyanarra a közös „tudásbázisra” támaszkodhatnak a munkájuk során.

Üzleti inteligencia

A szoftverhez kapcsolható ENIAC Business Intelligence (üzleti intelligencia) modul segítségével az ügyfél-információk látványos grafikonok és ábrák formájában is megjeleníthetők bárhol és bármikor, akár egy iPhone vagy iPad-készüléken is.

Átlátható ügyféltörténet

A szoftver magas szinten támogatja az ügyfélszolgálat munkáját: segíti az ügyfelek jobb megismerését, vásárlási szokásaik feltérképezését, valamint pontos és átlátható ügyféltörténettel is szolgál.

Kapcsolódó adatok

A rendszerben az iktatott dokumentumokkal együtt nyilvántartható, könnyen és gyorsan visszakereshető az ügyfelekkel kapcsolatos valamennyi esemény és adat, a telefonhívások, a személyes megbeszélések vagy akár a helpdesk-szolgáltatás bejelentései is.

Bármilyen eszközről elérhető integrált megoldás

Az ENIAC CRM felhőalapú Ügyélkezelő Szoftver eléréséhez csupán internetkapcsolatra van szüksége. Felhasználóbarát kialakításának köszönhetően bármilyen eszközön azonnal kényelmesen el tudja látni munkáját. CRM rendszerünk integrálva van az ENIAC minden termékével és más szoftverekkel is, így az adatokat elég egyszer felvinnie a rendszerbe.

Marketingkampányok tervezéséhez

Megkönnyíti a marketingkampányok megtervezését és nyomon követését. Használatával az ügyfelek tetszőleges szempontok – megrendelési és fizetési szokásaik, forgalmuk, földrajzi helyzetük, tevékenységük, döntéshozó képességük stb. – szerint elemezhetők. Az így nyert elemzések és összetett kimutatások elősegítik a megalapozott marketingtervek kidolgozását. A kampány során a kiküldött DM-levelek, a visszajelzések, a telefonbeszélgetések, a személyes tárgyalások és bemutatók mind regisztrálhatók a rendszerben, ami leegyszerűsíti a folyamatok ellenőrzését, az eredmények kiértékelését és a tapasztalatok későbbi felhasználását.

Értékesítési folyamatokhoz

Az értékesítési folyamat ajánlati szakaszában a szoftver képes az összes ajánlati verziót nyilvántartani: a dokumentumok szkennelhetőek, a CRM-bejegyzésekhez csatolhatóak, digitális formában tárolhatóak és bármikor visszakereshetőek. Ezek az adatok szintén hasznos információkkal járulhatnak hozzá a sikeres értékesítési tevékenységhez, és ezáltal a vállalat eredményes piaci szerepléséhez.

Hogyan teszi hatékonyabbá munkáját?

Cégvezetőként

felügyelheti munkatársai munkáját és kioszthatja feladataikat bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről, továbbá láthatja az elért eredményeket azonnal, könnyen átlátható kimutatások, grafikonok segítségével.

Értékesítési vezetőként

ellenőrizheti a kiadott árajánlatokat, megismerheti ügyfelei vásárlási szokásait, következtetéseket vonhat le a pontos és átlátható ügyféltörténetekből, valamint megszervezheti értékesítési csapata munkáját és követheti a határidők betartását.

Értékesítőként

rögzítheti az ügyfelek és érdeklődök valamennyi adatát, visszakeresheti az ügyfelekkel kapcsolatos eseményeket, adatokat, telefonhívásokat, a személyes megbeszélések feljegyzéseit vagy akár a helpdesk-szolgáltatás bejelentéseit is, nyilvántarthatja ügyfeleivel kapcsolatos dokumentumait és összes ajánlati verzióját jól átlátható és visszakerehető rendszerben, és kihasználhatja a szoftver nyújtotta automatizmusokat munkája könnyítése és gyorsítása érdekében.

Marketingesként

kihasználhatja a szoftver hatalmas ügyfél-adatbázisa adta lehetőségeket, megismerheti ügyfelei igényeit és vásárlási szokásait, készíthet számukra személyre szóló ajánlatokat és használhatja az elemzések és összetett kimutatások elősegítik a megalapozott marketingtervek kidolgozását. A kampány során a kiküldött DM-levelek és az azokra érkező visszajelzések mind regisztrálhatók a rendszerben, ami leegyszerűsíti a folyamatok ellenőrzését, az eredmények kiértékelését és a tapasztalatok későbbi felhasználását.

Szoftverünk használatával járó előnyök

Elhagyható bonyolult excel táblák

Automatizált vállalati tevékenységek

Átlátható üzleti folyamatok

Könnyedebb irányítás

Megalapozott vezetői döntések

Csökkenő operatív feladatok

Több idő az üzletszerzésre

Növekvő ügyfél-elégedettség

Érdeklődik termékünk iránt?

Amennyiben érdeklődik szoftverünk iránt, kérjük kérjen termék bemutatót, igényelje a szoftver demó verzióját vagy kérjen ajánlatot.