Navigáció
Eniac Hub

OMF - VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER

OMF - Operation, Management and Finance felhőalapú vállalatirányítási rendszer jelentősen javítja a vállalat napi üzletmenetének hatékonyságát: ellátja a backoffice feladatokat a szkennelt dokumentumok kezelésétől az ajánlatok, szerződések, teljesítések nyomon követésén át a kontrolling és teljes pénzügyi-számviteli funkciókig.

Teljes vállalatirányítási rendszer

Az OMF - Operation Management & Finance egy integrált ERP (Enterprise Resource Planning) vállalatirányítási rendszer egy teljes backoffice automatizálással együtt. Követi a vállalat működési folyamatait, adminisztrálja a futó projekteket az iratkezelési rendszerből indulva a szerződéseken át az ütemezett pénzügyi számlakibocsátásig.

Backoffice

Az OMF vállalatirányítási rendszer a cégek működéséhez kapcsolható háttér tevékenységek, adminisztrációs feladatok nyilvántartására nyújt hatékony megoldást. Az iktatott dokumentumok és/vagy szerződések törzsadataiból dolgozva a rendszerben könnyedén és automatikusan generálhatóak a különböző backoffice feladatok.

Napi teendők

A szoftver, a jogosultságok szerint csoportosítva, kioszthatóvá teszi a cég dolgozóinak napi teendőit − számlázás, utalás, bérszámfejtés, telefonhívások, projektfeladatok −, amelyekről emlékeztetőt küld a feladat kijelölt végrehajtójának, majd ugyanezen a panelen egy gombnyomással egyszerűen el is készíti a várakozó feladatot.

Verziók

Válassza ki az Ön vállalatának megfelelő verziót

OMF Starter

58.420 FT/HÓ

Az ENIAC OMF Starter a startupok és kisvállalkozások operatív, működési feladatait támogató modern felhőalapú megoldás, könnyen átlátható funkciókkal.

  • 10 000 dokumentum kezelése

OMF Ezy

99.000 FT/HÓ

Az ENIAC OMF Ezy egy általános integrált felhőalapú vállalatirányítási rendszer középvállalatok (KKV) részére.

  • 100 000 dokumentum kezelése

OMF Custom

Kérjen ajánlatot

Az ENIAC OMF Custom egy hatékony iparág-specifikus felhőalapú vállalatirányítási rendszer, amely testre szabottan illeszkedik a középvállalatok működési folyamataihoz.

  • Korlátlan dokumentum kezelése

OMF Enterprise

Kérjen ajánlatot

Az ENIAC OMF Enterprise egy komplex felhőalapú vállalatirányítási rendszer, amely egyedi igényekre hangoltan illeszkedik a nagyvállalatok működési folyamataihoz.

  • Korlátlan dokumentum kezelése


​Az OMF - Operation Management & Finance vállalatirányítási rendszer dinamikus keretrendszerének felépítése és az egyablakos adatbeviteli felülete biztosítja a könnyed egyértelmű használatát a felhasználó részére.

Az OMF rugalmas felépítéséből adódóan a szoftver menü- és kimutatásrendszere a felhasználói igények szerint beállíthatók. A rendszer képes a jogosultságok segítségével személyre szabni a kezelői felületet, ezáltal egyéni beállítási lehetőségek nyílnak felhasználónként. Meghatározhatók és különböző feladatköröknek megfelelően kioszthatók a menürendszerek − akár minden munkafolyamatra külön-külön is. Így csak a munkájához közvetlenül használt parancsokat látja a felhasználó. A program a Microsoft által használt és elterjedt kezelői felületekre épül, bárki számára egyszerűvé teszi a tájékozódást.

A szoftver bármely nemzetközi gazdasági rendszerben kezelhető, mind az Európai Unióban, mind az Egyesült Államokban. Az OMF - Operation Management & Finance ERP vállalatirányítási rendszer az IFRS rendszerekhez, szabályokhoz problémamentesen illeszkedik.

Az OMF szoftverek elnyerték a Magyar Könyvvizsgálói Kamara "Könyvvizsgálóbarát szoftver" minősítését.

Szoftverünk használatával járó előnyök

Elhagyható bonyolult excel táblák

Automatizált vállalati tevékenységek

Átlátható üzleti folyamatok

Könnyedebb irányítás

Megalapozott vezetői döntések

Csökkenő operatív feladatok

Több idő az üzletszerzésre

Növekvő ügyfél-elégedettség